toggle

Over ons

Bij Batach inspireren en ontzorgen we al 20 jaar organisaties als het gaat om passende wijnen, kerstpakketten en relatiegeschenken.

In onze dienstverlening gaan we altijd voor kwaliteit en duurzame relaties. Dat is te merken aan de producten die we leveren, de creatieve concepten en onze service die altijd een stap verder gaat.

toggle

ons team

Marinus
Schoonderbeek
Directeur-eigenaar
Jacqueline
Starrenburg
Finance en Office
Jan-Willem
Schoonderbeek
Directeur-eigenaar
Eline
Deelen
Verkoop & Traffic
toggle

Optimaal schenken in
3 stappen

Kies
geefmoment

Kies het schenkmoment strategisch. Daardoor valt het geschenk meer op en krijgt het de verdiende aandacht.

Personaliseer
geschenk

Personaliseer jouw originele geschenken door het werkelijk te verbinden met de organisatie.

Verleng
geefmoment

Zorg voor een verlenging van het moment van geven. Een juiste opvolging verhoogt het schenkrendement.

toggle

Originele geschenken

Schenkrendement

Bij Batach inspireren en ontzorgen we al meer dan 20 jaar organisaties als het gaat om originele geschenken. Passende wijnenkerstpakketten en relatiegeschenken daar zijn we goed in. Het hele jaar door.

In onze dienstverlening gaan we altijd voor kwaliteit en duurzame relaties. Dat is te merken aan de producten die we leveren, de creatieve concepten en onze service die altijd een stap verder gaat.

Onze belofte: een optimaal schenkrendement.

toggle

dit doen we
meer dan goed

Proactief inspireren

In onze showroom brengen wij onze relaties graag op originele ideeën. We hebben geen webwinkel. Dat is andere business. Wij zorgen proactief voor inspiratie als basis voor een optimaal schenkrendement.

Uitstekende logistiek

Iedere zending vraagt om de juiste wijze van transport. Daarom kiezen wij per zending de juiste transporteur. Zo houden we de kosten voor transport laag en de kwaliteit hoog.

Altijd een stap verder

We doen er alles aan om te zorgen dat jouw geschenk opvalt. Zo hebben we van onze relaties briefpapier liggen om snel een persoonlijk geschenk te versturen. Onze rendementverhogers zorgen voor succes!

Oog voor relaties

Relaties van Batach waarderen mooie producten tegen een scherpe prijs. Ze gaan voor een lange-termijnrelatie en zien de meerwaarde van aandacht voor schenken.

Flexibel tot het eind

Tot het laatste moment zijn we flexibel. En dat maakt het verschil. Een goede indruk maken bij de ontvanger, daarvoor plannen we goed en zetten we alles-op-alles als het moet.

Kwaliteit voorop

Inpakken doen we zelf, dat besteden we niet uit. We versturen ook geen producten direct van de producent naar onze klant; we checken elke zending eerst in ons magazijn.

toggle

100+ organisaties

kiezen voor goede geschenken
onze klanten