Batach relatiegeschenken

Maatwerk

×
Maatwerk relatiegeschenken

Passend bij de klantreis

Maatwerk ideeën

Bij Batach gaan we voor een optimaal schenkrendement. Dit behalen wij door het creëren van originele en unieke geschenkconcepten die werkelijk passen bij jullie organisatie. Samen met jullie bepalen we welk geschenk er op welk moment komt, zodat die naadloos aansluiten op de reis die jullie klanten en medewerkers doormaken. Om te helpen bij het maken van een keuze, hebben wij een digitale catalogus gemaakt met geschenken en concepten ter inspiratie. Wij zijn gespecialiseerd in geschenken voor middelgrote en grote organisaties met meer dan 100 medewerkers. Hebben we je interesse gewekt?

Neem contact op

Het team van Batach

Onze showroom

Zien we jou snel?

Vind je het fijn als we samen met jou kijken naar de mogelijkheden? Je bent van harte welkom in onze showroom in Ede. Laat je verrassen door onze uitgebreide collectie, waarin elk geschenk een eigen verhaal vertelt. Ons team staat klaar om jou te helpen in het vinden van het ideale geschenk voor elke gelegenheid.

Neem contact op

Originele geschenken die werkelijk jouw organisatie laten zien

Onze belofte: een optimaal schenkrendement.

Neem contact op

Populaire concepten

Heel de organisatie bakt samen Batach

De organisatie bakt samen

Een half jaar reuring en genieten in bakthema met Robèrt van Beckhoven: een geweldig...

Geschenkconcept met Tosti

FanTOSTIsche collega’s

Een smakelijk geschenkconcept met Tosti’s. De meest gegeten snack van Nederland in ...

Geschenk Film bij jou thuis

Film bij jou thuis

Het moviepakket is een perfecte beloning na een periode hard werken. Alles te geniete...

De originele geschenken van Batach

Batach relatiegeschenken

Originele geschenken

Bij Batach inspireren en ontzorgen we al meer dan 20 jaar organisaties als het gaat om originele geschenken. Kerstpakketten, relatiegeschenken en originele attenties daar zijn we goed in. Het hele jaar door. In onze dienstverlening gaan we altijd voor kwaliteit en duurzame relaties. Dat is te merken aan de producten die we leveren, de creatieve concepten en onze service die altijd een stap verder gaat.

Bekijk concepten of neem contact op

Dit zeggen onze klanten over ons..

Logo De Passie

“Batach is inmiddels een vertrouwd adres voor de Passie voor het jaarlijkse kerstpakket. Ze denken met ons mee, hebben goede ideeën en zorgen voor een uitstekende afhandeling. Een top bedrijf!”

Logo Haga Ziekenhuis

“De aanpak van Batach is persoonlijk, proactief en enthousiast. Zij bieden goede service, communiceren prima en zij verdiepen zich echt in de klant! Een heel belangrijk aspect van Batach is: afspraak is afspraak.”

Logo a.Hak

“Meedenken met de klant is een tweede natuur bij Batach. Het juiste idee, het juiste moment, altijd op tijd en passend bij de doelgroep. A.Hak verbindt graag haar naam aan de samenwerking met Batach.”

Logo Fudura

“De samenwerking met Batach is heel fijn en vooral ook heel constructief. We kunnen met ze sparren over een idee of richting en komen dan samen tot een perfect item of perfect pakket voor onze doelgroep. En niets is te gek!”

Batach relatiegeschenken

Greep uit onze klanten

Logo Haga Ziekenhuis
Logo Audax Renewables
Logo Brandwise
Logo FreeVoice Antwoordservice
Logo Eurocept Homecare
Logo Brocacef
Logo Gemeenteraad Ede
Logo Vegebo
Logo de Passie
Logo Dolmans
Logo AMPHARMA
Logo Love