toggle

Originele zomergeschenken

Zomer. Het seizoen van energie, zon én samen buiten. Tijd voor originele zomergeschenken.

Hét moment om collega’s en relaties te bedanken of juist weer te verwelkomen.

Een zomers borrelpakket als relatiegeschenk, wens je collega een energieke vakantie
of geef de perfecte goodiebag voor jouw zomerfeest.

Voor ieder maatwerk zomergeschenk kun je bij ons terecht.
Laat je door ons inspireren.

Een zomergeschenk bestellen

Waarom zou je een relatiegeschenk voor de Zomer bestellen? Bij Batach geloven we in oprechte aandacht voor en betrokkenheid bij medewerkers en relaties. Niet op één moment in het jaar (zoals bijvoorbeeld alleen een kerstpakket), maar het hele jaar door kun je collega’s en relaties in het zonnetje zetten.

Het geven van een leuk zomerpakket is één van de manieren waarmee je betrokkenheid kunt laten merken. De zomervakantie en de periode vooraf en na de vakantie zijn perfecte momenten om de zon te laten schijnen. Op vakantie gaan, energie opdoen, even afstand nemen van werk vormen een goede basis voor een geschenk met een toffe communicatiecampagne.

Wil je het eens over een andere boeg gooien, kun je er ook voor kiezen om een geschenk te geven juist wanneer je collega’s terugkomen van vakantie. Met frisse zin er weer tegen aan, onderstaand met een leuk en origineel zomercadeau.

Een goed zomergeschenk

Een goed geschenk voor de Zomer begint met een doordacht verhaal. Welke boodschap wil je meegeven aan je collega’s of relaties? Dat is de vraag die je als eerste zou moeten stellen. Dit samen met een helder budget is een goede start van jouw geschenk. Goed om vooraf ook even te checken wat er in de voorgaande jaren is besteld en hoeveel cadeaus je denkt te bestellen.

Vervolgens kies je het zomercadeau van jouw voorkeur. Belangrijk is om goed te bekijken hoe je de boodschap verbindt met het cadeau en de ontvanger. Dit draagt bij aan een optimaal rendement.

Samen een origineel zomergeschenk samenstellen? Bel ons voor een goed idee!

Neem contact op

toggle

Optimaal schenken in
3 stappen

Kies
geefmoment

Kies het schenkmoment strategisch. Daardoor valt het geschenk meer op en krijgt het de verdiende aandacht.

Personaliseer
geschenk

Personaliseer jouw originele geschenken door het werkelijk te verbinden met de organisatie.

Verleng
geefmoment

Zorg voor een verlenging van het moment van geven. Een juiste opvolging verhoogt het schenkrendement.

toggle

enthousiaste relaties

"Al vele jaren verzorgt Batach naar grote tevredenheid geschenken voor Eurocept. De creatieve en persoonlijke aanpak zorgt steeds weer voor een passend en origineel cadeau. En belangrijk: de reacties van collega’s zijn keer op keer enthousiast. We zijn zeer blij met Batach als leverancier."
Marieke Evers
Manager Operations
“De aanpak van Batach is persoonlijk, pro-actief en enthousiast. Zij bieden goede service, communiceren prima en zij verdiepen zich echt in de klant! Belangrijk aspect: afspraak is afspraak.”
Daniëlle van Zijp
HRM manager
“Meedenken met de klant is een tweede natuur bij Batach. Het juiste idee op het juiste moment en altijd op tijd. Oplossingsgericht en passend bij jouw doelgroep. A.Hak verbindt graag haar naam aan de samenwerking met Batach.”
Eveline Dijkers
Manager Communications & Spokesperson
"De samenwerking met Batach is heel fijn en vooral ook heel constructief. We kunnen met ze sparren over een idee of richting en komen dan samen tot een perfect item of perfect pakket voor onze doelgroep. En niets is te gek!"
Esther de Kreek
Senior Office Manager
"Batach is inmiddels een vertrouwd adres voor de Passie voor het jaarlijkse kerstpakket. Ze denken met ons mee, hebben goede ideeën en zorgen voor een uitstekende afhandeling. Een top bedrijf!"
Petra Gunnink
Marketing & communicatie