Wil je een voorjaarsgeschenk bestellen? Dat is zeker een goed idee. Het voorjaar en de periode rondom Pasen leent zich goed voor een leuke attentie in het thema groei en bloei.

Waarom een Voorjaarsgeschenk?

Bij Batach geloven we in oprechte aandacht en betrokkenheid voor medewerkers en relaties. Niet op één moment in het jaar (zoals bijvoorbeeld alleen een kerstpakket), maar het hele jaar door kun je collega’s en relaties in het zonnetje zetten.

Het geven van een leuk Paascadeau is één van de manieren waarmee je betrokkenheid kunt laten merken. Het voorjaar en de periode rondom Pasen brengt veel moois. Thema’s als groei en bloei of lekkere chocolade lenen zich perfect als basis voor een geslaagd voorjaarsattentie met een toffe interne campagne.

Paasattentie inspiratie

Jij laat je natuurlijk graag inspireren met originele Paasgeschenken. Hierbij enkele tips:

  • Lekkernijen zoals een chocoladereep (ok, Tony’s Chocolonely is en blijft super populair), Paaseieren en Paastruffels (die van Happy Truffel) doen het altijd goed. De meeste geschenken hebben voldoende ruimte voor een persoonlijke boodschap.
  • Daarnaast maken bloemzaden zoals de Blossombs, insectenhuisjes of een kruidentuintje mensen blij. De vrolijkheid spat er meteen van af. Daardoor laat je een positieve en vriendelijke indruk achter bij de ontvanger.
  • Je kunt daarnaast ook denken aan een lekker Paasontbijt, een (maatwerk)boekje met fietsroutes óf ga voor de heerlijke cosmeticaproducten van Janzen of Rituals.

Laat je door Batach inspireren voor een leuk geschenk

Bekijk meer inspiratie!

Wat is een goed Paasgeschenk?

Een goed paasgeschenk begint met de juiste boodschap. Welk verhaal wil je vertellen aan je collega’s of relaties? Dat is de vraag die je als eerste zou moeten stellen. Dit in combinatie met een helder budget is een goede start van jouw geschenk. Check ook altijd even goed wat er in andere jaren is gegeven en hoeveel geschenken je verwacht te bestellen. Soms is het perfect om ergens een traditie van te maken, zoals een chocoladepaashaas. Een hip en origineel paasgeschenk kan juist ook in de smaak vallen.

Vervolgens kies je het cadeau van jouw voorkeur. Belangrijk is om goed te bedenken hoe je jouw boodschap verbindt met het cadeau en de ontvanger. Dit draagt bij aan een optimaal rendement.

Samen een origineel Paasgeschenk samenstellen?

Neem contact op!

Wat kost een goed voorjaarsgeschenk?

De kosten van een voorjaarsgeschenk kunnen flink variëren. Hierbij een kleine indicatie:

  • Een kleine Paasattentie zoals een zadenmix met opdruk heb je al voor minder dan EUR 1,-.
  • Een lekkere chocoladeattentie varieert tussen de EUR 1,50 én EUR 10,-.
  • Een samengesteld Paasgeschenk start meestal rond de EUR 10,-.

Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met de kosten voor verdere personalisatie zoals een bedrukte geschenkverpakking óf een full-color wenskaart. Ook de kosten voor (individuele) verzending zijn goed om in de gaten te houden.

Vraag een offerte op voor een Paasattentie

Neem contact op!

Jouw voorjaarsgeschenk bestellen

Om jouw voorjaarsgeschenken op tijd in huis te hebben is het verstandig om eind januari te beginnen met oriënteren (een geschenkenjaarplan kan hierbij helpen). Zo voorkom je dat jouw favoriete paasgeschenk niet op tijd kan worden geleverd. Zaken als bedrukken en verzenden kunnen soms best wat tijd in beslag nemen.

Denk bij het bestellen ook aan het tijdig betrekken van je collega’s. Zo zorg je dat de gewenste aantallen, die super-fancy-wenskaart en interne campagne ook op tijd klaar zijn. En mocht je er niet uitkomen; weet dat we er voor je zijn om mee te denken als je een voorjaarjsgeschenk gaat bestellen

Kunnen we met je meedenken?

Neem contact op!

toggle

enthousiaste relaties

"Al vele jaren verzorgt Batach naar grote tevredenheid geschenken voor Eurocept. De creatieve en persoonlijke aanpak zorgt steeds weer voor een passend en origineel cadeau. En belangrijk: de reacties van collega’s zijn keer op keer enthousiast. We zijn zeer blij met Batach als leverancier."
Marieke Evers
Manager Operations
“De aanpak van Batach is persoonlijk, pro-actief en enthousiast. Zij bieden goede service, communiceren prima en zij verdiepen zich echt in de klant! Belangrijk aspect: afspraak is afspraak.”
Daniëlle van Zijp
HRM manager
“Meedenken met de klant is een tweede natuur bij Batach. Het juiste idee op het juiste moment en altijd op tijd. Oplossingsgericht en passend bij jouw doelgroep. A.Hak verbindt graag haar naam aan de samenwerking met Batach.”
Eveline Dijkers
Manager Communications & Spokesperson
"De samenwerking met Batach is heel fijn en vooral ook heel constructief. We kunnen met ze sparren over een idee of richting en komen dan samen tot een perfect item of perfect pakket voor onze doelgroep. En niets is te gek!"
Esther de Kreek
Senior Office Manager
"Batach is inmiddels een vertrouwd adres voor de Passie voor het jaarlijkse kerstpakket. Ze denken met ons mee, hebben goede ideeën en zorgen voor een uitstekende afhandeling. Een top bedrijf!"
Petra Gunnink
Marketing & communicatie