Hoe selecteer je mooie relatiegeschenken?

Goede relatiegeschenken vinden voor je relaties, dat kan best een zoektocht zijn. Net als het kerstpakket, wil je een zakelijke cadeau dat origineel is, verrast en het geld waard is. Wij helpen je graag met een passend geschenk en zorgen samen met jou voor een maximaal schenkrendement.

Een goed idee begint – zoals met veel dingen – met een goed plan. Voordat je start met bladeren door een catalogus, of je zoektocht op internet start, kun je starten met de volgende vragen:

  • Wat wil ik bereiken met het geven van dit geschenk?
  • Wie zijn mijn klanten en wat kenmerkt hen?
  • Wat is het budget voor je cadeau?
  • Welke kernwaarden mogen doorklinken in het geschenk?

Een antwoord op deze vragen is een goed startpunt voor een origineel relatiegeschenk.

Wat kenmerkt goede relatiegeschenken?

Het is super belangrijk is dat het geven van een geschenk een positief effect heeft op jouw klantrelatie. Daarnaast wil je ook dat jouw boodschap goed overkomt. Dit goed doordenken, daarmee kom je tot een goed zakelijk cadeau. Een dergelijk cadeau kenmerkt zich naar ons idee door:

  • De mogelijkheid om jouw doel te bereiken met het geschenk.
  • Het geschenk wordt ‘gekleurd’ door de persoonlijkheid van jouw organisatie.
  • De prijs van het geschenk is in verhouding met het doel.
  • De timing van geven is essentieel (jouw geschenk liever niet in de tombola).

Belangrijk algemeen punt: een zakelijk cadeau is een kwestie van smaak. Je doet er dan ook goed aan bij een relatiegeschenk voor het eindejaar, meerdere collega’s te betrekken.

Een origineel relatiegeschenk bestellen

Door tijdig geschenken te bestellen, zet je de eerste stap om tot een goed eindresultaat te komen. Op tijd bestellen zorgt voor een voorsprong. Wil je een keer sparren? Tijdens een brainstorm kijken we samen naar welk verhaal het cadeau mag vertellen. We kijken dan ook naar de passende aantallen op welke wijze we het geschenk naar wens kunnen verpakken.

Onze showroom heeft al vele relaties geïnspireerd, dat doen we ook graag voor jou. Zakelijke cadeaus voor de decembermaanden of door het jaar heen. We kijken dan samen met jou hoe we een verhaal op gepaste wijze kunnen vertellen zodat jouw ontvanger onder de indruk is. Het geschenken maken we natuurlijk helemaal compleet voor jou op maat, met wenskaart en personalisatie waar gewenst.

Onze ervaring is dat een origineel relatiegeschenk echt tot leven komt bij ons in de showroom.

Bel ons!