Hier vind je een origineel kerstpakket

Een origineel kerstpakket leveren is waar wij blij van worden. Zorgen dat jouw ontvanger echt verrast wordt met een mooi geschenk. Daar werken we hard aan. Met bovenstaande geschenken inspireren we je graag. Zit jouw geschenk er niet tussen, dan bedenken we het samen in onze showroom.

Bij Batach geloven we in oprechte aandacht en betrokkenheid voor medewerkers en relaties. Het kerstpakket is één van de manieren waarmee je deze betrokkenheid kunt tonen. Het eindejaar is zeker niet meer het enige moment in het jaar dat cadeaus worden gegeven aan personeel en relatie. Toch is het voor veel organisaties hét moment om uit te pakken met een cadeau.

Mogen we meedenken met jouw kerstpakket?

Bel ons op

 

Hoe selecteer je een goed kerstpakket?

De basis van een goed eindejaarsgeschenk begint met een boodschap; wat wil je vertellen? Het kerstpakket is een super kans om het jaar samen te vatten en een verhaal te vertellen dat blijft hangen. Daarnaast zijn budget en wensen vanuit de organisatie handig bij het samenstellen van jouw geschenk.

Vervolgens is het de tijd om een afspraak te maken in de showroom. Bij Batach merken we dat het succesvol is wanneer je met minstens 2 personen je oriënteert op een pakket. Samen kijken we dan welk concept of thema de boodschap goed vertaalt. Dit werken we vervolgens uit tot een eerste concept. Deze benadering draagt bij aan wat wij noemen een optimaal schenkrendement.

Samen een origineel kerstpakket samenstellen?

Neem contact op

idee voor kerstpakket

Wat kost een kerstpakket?

De kosten van een kerstpakket kunnen nogal verschillen. We zien organisaties die een budget hebben van EUR 30,- incl. btw, maar ook bedrijven die EUR 200,- excl. btw uitgeven. De vrije ruimte binnen de werkkostenregeling is een belangrijk gegeven bij het bepalen van het budget, maar ook welke waarde je als organisatie wilt toekennen aan je medewerkers.

Daarnaast kun je rekeninghouden met de kosten voor verdere personalisatie zoals een originele verpakking, bedrukte geschenken óf een full-color wenskaart. Ook de tarieven voor (individuele) verzending zijn goed om in de gaten te houden.

Vraag een offerte op voor een kerstpakket.

Vraag een offerte aan

 

Kerstpakketten bestellen

Om jouw kerstpakket op tijd in huis te hebben is het verstandig om in juni te starten met oriënteren (een geschenkenjaarplan kan hierbij helpen). Zo zorg je dat jouw favoriete tijdig wordt geleverd. Zaken als een opdruk op een item en verzenden kunnen soms best wat tijd in beslag nemen. Zeker wanneer je een geschenk op maat wenst in grotere aantallen is op tijd beginnen een slimme zet.

Op tijd starten met je geschenk zorgt ervoor dat de gewenste aantallen, die super-fancy-wenskaart en interne campagne ook op tijd klaar zijn. We zijn experts in kerstpakketten, dus denken graag met jou mee voor een uniek kerstpakket. Zo kun jij op tijd je kerstpakketten bestellen.

Kunnen we meedenken met jouw eindejaarsgeschenk?

Neem contact op

kerstpakket kracht van rust

Uitreiken van een origineel kerstpakket

Om te zorgen dat jouw kerstpakket op de gewenste plek van bestemming komt verzorgen wij de logistiek tot in de puntjes. Het uitreiken van jouw geschenk werkt naar ons idee het beste op een persoonlijke wijze. De manager die een pakket overhandigd is daarvan een goed voorbeeld.

Uiteraard kunnen we het geschenk ook op het thuisadres laten bezorgen. We hebben ruime ervaring met het veilig en tijdig versturen van geschenken naar zowel binnen- als buitenland. Natuurlijk houden we rekening met zaken als breukgevoeligheid en richtlijnen zoals de AVG. We ontzorgen je graag bij het versturen van een origineel kerstpakket.

Mogen we meedenken?

Bel ons op

toggle

FAQ voor een origineel kerstpakket

We snappen dat je vragen hebt op het moment dat je een kerstpakket wilt uitzoeken.

Aangezien Batach al ruim 21 jaar eindejaarsgeschenken verzorgt voor uiteenlopende organisaties weten we de antwoorden op deze vragen. Aan onze klanten geven we altijd een goed advies, niet alleen op de inhoud van het pakket, maar ook over logistiek en de werkkostenregeling.

Wanneer een kerstpakket bestellen?

Bedrijven met meer dan 500 medewerkers, of die een item volledig op maat willen, kunnen het beste voor 1 juli de keuze voor het eindejaarsgeschenk hebben gemaakt. Minder dan 500 medewerkers, dan is het slim om voor 1 oktober je keuze te hebben gemaakt.

Wat is de werkkostenregeling?

Met de werkkostenregeling (WKR) kun je als werkgever zelf bepalen wat er onbelast aan werknemers wordt vergoedt, geeft of beschikbaar stelt. Hierbij kun je denken aan cadeaubonnen, sportabonnementen of kerstpakketten.

Het bedrag dat onbelast mag worden besteed, wordt de vrije ruimte genoemd. Deze vrije ruimte wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld door de Overheid. In 2022 is de vrije ruimte over het fiscale loon tot en met € 400.000 1,7%. Over het bedrag van de loonsom boven € 400.000 is de vrije ruimte in 2022 1,18%.

bron: belastingdienst.nl

Wat is een leuk kerstpakket?

Een leuk kerstpakket kan Batach uiteraard leveren, maar wat ‘leuk’ is verschilt per organisatie. Check dit blog voor een beter antwoord op deze vraag óf maak een afspraak in onze showroom.

toggle

Staat jouw vraag er niet tussen?