sinterklaas relatiegeschenken
Terug naar overzicht

Sinterklaasgeschenken

Waar vind je de lekkerste Sinterklaas relatiegeschenken?

De lekkerste Sinterklaas relatiegeschenken die vind je natuurlijk bij Batach. Maar naast lekker is er meer te doen met een Sinterklaasattentie. Zoals dat bij Batach gaat, kijken we hoe deze attenties zorgen voor een optimaal schenkrendement. Ik vertel je graag wat meer over de beste Sinterklaasattenties.

Sinterklaas relatiegeschenken pakket

Een optimaal schenkrendement bij Sinterklaasgeschenken?

Een leuke en lekkere attentie geven rondom 5 december is bij veel organisaties een goed gebruik. Wat ons betreft past het perfect in het plaatje om het hele jaar door te schenken. Als je het goed doet dan staat jouw Sinterklaascadeautje al in de planning bij het maken van de geschenkenjaarkalender en is het één van de momenten een verhaal te vertellen aan collega’s of relaties.
Meer uit je geschenk halen kan rondom Sinterklaas uitstekend.

Hier volgen 3 voorbeelden waarmee je het schenkrendement naar mijn idee verbeterd:

  • Voeg een ludiek gedicht toe; Sinterklaas is bij uitstek de ‘persoon’ die op een leuke manier gevoelige of grappige zaken subtiel aan de orde kan brengen.
  • Laat het Sinterklaasgeschenk een leuke opmaat zijn naar het kerstgeschenk door deze twee momenten met elkaar te verbinden.
  • Voeg een competitie- of verrassingselement toe aan het cadeau. Dit zorgt voor meer reuring en creëert een hoop fun.

Samen nadenken over een origineel Sinterklaascadeau?
Maak een afspraak

Sinterklaas relatiegeschenk - kaart

Wanneer start je met een Sinterklaasgeschenk?

Tijdig starten met een geschenk is natuurlijk altijd mijn advies. Het mooiste is natuurlijk om deze attentie op te nemen in de eerder genoemde geschenkkalender. Maar voor een goed resultaat is eind september starten een top idee.

Je kunt een Sinterklaasgeschenk zelf bedenken, maar gezien de potentiële funfactor, is het leuk om dit met een klein comité te doen. Samen zorg je voor een goede voorbereiding, geschenkselectie en uitvoering. Uiteraard is een dergelijk Sintgeschenk goed te verbinden met een Sinterklaasmoment voor collega’s en familie op kantoor.

Op zoek naar een originele Sinterklaasattentie?

Bekijk onze sintselectie

Sinterklaasgeschenk banketstaaf

En de beste Sinterklaasattentie is…

Soms kan geven heel eenvoudig zijn. Wanneer het bijvoorbeeld traditie is om jaarlijks een banketletter te geven, houd dit dan zo. Dan is er geen betere Sinterklaasattentie te bedenken dan dé banketletter. Dergelijke tradities zijn een krachtig symbool en dragen bij de aan de persoonlijkheid van de organisatie. Uiteraard kun je wel variëren met bijvoorbeeld de verpakking, het gedicht of het moment van geven.

Sinterklaas pakket

 

Mocht je nog inspiratie zoeken voor dit jaar dan is de mazzeltas wel een super leuk en originele attentie. Een attentie met diverse items en de kans om iets leuks te winnen.

Nog meer meer inspiratie?

Bezoek onze showroom

Sinterklaas relatiegeschenken bestellen

Door tijdig Sinterklaas relatiegeschenken te selecteren, zet je de eerste stap om tot een goed eindresultaat te komen. Op tijd bestellen zorgt voor een voorsprong. Wil je een keer sparren over een origineel cadeau? Tijdens een brainstorm kijken we samen naar welk verhaal het Sinterklaascadeau mag vertellen. We kijken dan ook naar welke aantallen passend zijn, op welk moment je dit het beste kunt geven en op welke wijze we het geschenk naar wens kunnen verpakken.

Onze showroom met onder andere Sinterklaasgeschenkjes heeft al vele relaties geïnspireerd. Ook jou inspireren we graag. We kijken samen hoe we het verhaal van jouw organisaties op gepaste wijze kunnen vertellen, zodat jouw ontvanger onder de indruk is. Het geschenk maken we natuurlijk helemaal compleet op maat, met wenskaart en personalisatie waar gewenst.

Mijn ervaring is dat een Sinterklaas relatiegeschenken tot leven komen bij ons in de showroom.

Snel samen werken aan mooie Sinterklaas relatiegeschenken?

Bel ons

Terug naar overzicht