Batach relatiegeschenken

Schenkmomenten

×
Ga terug naar het overzicht

Wat zijn schenkmomenten?

Schenkmomenten zijn die momenten in het jaar dat het logisch is om een cadeau te geven aan medewerkers of relaties. De tijd van alleen met kerst jouw relaties of personeel bedanken ligt gelukkig al een tijd achter ons. Het hele jaar door zijn er diverse goede momenten voor een passend cadeau. Momenten die vanwege de aanleiding logisch zijn om bij stil te staan. Vaak zijn deze momenten een krachtig haakje voor het vertellen van een verhaal of het betrekken van collega’s bij jouw organisatie.

Uiteraard zijn de diverse schenkmomenten niet altijd geschikt voor iedere organisatie. De dag van de zorg is natuurlijk specifiek voor de zorgsector én de dag van de leraar is bedoeld voor.. juist: het onderwijs. Door de juiste momenten in beeld te hebben, kun je geïnformeerd jouw schenkbeleid onderhouden.

Kunnen we meedenken met jouw geschenk?

Bel ons!

Een overzicht van schenkmomenten?

 • Valentijnsdag de dag om de liefde te verklaren aan jouw medewerkers en relaties. Laat waardering zien met een klein gebaar zoals een chocoladehart of een vergeet-me-niet plantje.
 • Het voorjaar luidt een nieuwe start in. Een geschikt moment om medewerkers te verrassen met een vrolijke attentie. Van heerlijke chocolade-eitjes, een bloementuin tot een echt origineel paasgeschenk.
 • De dag voor de zorg is er om alle kanjers in de zorg extra in het zonnetje te zetten. Verras op 12 mei jouw collega’s met een kleine attentie.
 • Het zomergeschenk markeert een periode van hard werken. Een goed moment om medewerkers te bedanken en de ideale kans om je medewerkers met het goede gevoel op vakantie te laten gaan. De nazomer leent zich bijzonder goed voor ’terug naar het werk’. Zet de frisse energie om in actie voor jouw organisatie.
 • De dag van de apothekersassistente is in de farmaceutische branche hét moment voor extra aandacht voor personeel. Verras jouw assistente met een origineel cadeau.
 • Dag voor de leraar op 5 oktober is hét moment voor het waarderen van leraren en docenten. Geef een originele verrassing cadeau en onderstreep je waardering voor jouw collega.
 • Een sinterklaasattentie zorgt bij elke collega voor een glimlach. Pepernoten, een chocoladeletter; dat zijn natuurlijk de belende items. Maar wat denk je van een origineel gedicht, schoenzetten met de hele afdeling of een echte Sint- & Pietentaart. Het heerlijk avondje kan beginnen.
 • Het kerstpakket is traditioneel gezien het cadeau als dank voor een jaar arbeid. Maak van dit moment een echte beleving en een kerst om niet te vergeten.

Een moment dat wij super belangrijk vinden is ‘Zomaar’. Op een geheel onverwacht moment een cadeau ontvangen wordt zeer gewaardeerd. Dit is misschien wel het beste schenkmoment met verrassing en waardering.

Op zoek naar een origineel geschenk? Wij hebben het!

Neem contact op!

De favoriete schenkmomenten van 2024

Een handig overzicht met de populaire schenkmomenten op een rij:

 • Valentijnsdag – 14 februari
 • Pasen – 31 maart
 • dag voor de zorg – 12 mei
 • Zomervakantie – vanaf 15 juli
 • dag van de apothekersassistente – 24 september
 • dag van de leraar – 5 oktober
 • Sinterklaas – 5 december
 • Kerst – 25 december

Samen een duurzaam geschenk uitzoeken?

Bel ons!

Tijdig een cadeau voor het juiste moment bestellen

Proactief je geschenk bestellen zorgt ervoor dat je beslagen ten ijs komt. Met een geschenkenkalender zorg je voor een voorsprong. Samen kijken we naar welk verhaal het geschenk mag vertellen. Wat wil je dit jaar op deze speciale dag vertellen tegen je collega’s of relaties. Ook kijken we welke oplage slim is en hoe het verpakt wordt.

In onze showroom inspireren we je graag met originele geschenken. Uiteraard kijken we hoe we het verhaal op gepaste wijze overbrengen op de ontvanger. Natuurlijk kan er een wenskaart worden meeverpakt óf maken we het geschenk compleet op maat.

Een geschenk op het juiste schenkmoment zorgt op deze wijze voor de juiste impact.

Kunnen we meedenken met jouw geschenk?

Bekijk meer inspiratie!

Ga terug naar het overzicht

Originele geschenken die werkelijk jouw organisatie laten zien

Onze belofte: een optimaal schenkrendement.

Neem contact op

Populaire concepten

Miljuschka - Schuif aan en proef mee v1

Miljuschka – Schuif aan en Proef mee

Een origineel geschenkconcept in samenwerking met Miljuschka Witzenhausen. Schuif aan...

Heel de organisatie bakt samen Batach

De organisatie bakt samen

Een half jaar reuring en genieten in bakthema met Robèrt van Beckhoven: een geweldig...

Geschenkconcept met Tosti

FanTOSTIsche collega’s

Een smakelijk geschenkconcept met Tosti’s. De meest gegeten snack van Nederland in ...

De originele geschenken van Batach

Batach relatiegeschenken

Originele geschenken

Bij Batach inspireren en ontzorgen we al meer dan 20 jaar organisaties als het gaat om originele geschenken. Kerstpakketten, relatiegeschenken en originele attenties daar zijn we goed in. Het hele jaar door. In onze dienstverlening gaan we altijd voor kwaliteit en duurzame relaties. Dat is te merken aan de producten die we leveren, de creatieve concepten en onze service die altijd een stap verder gaat.

Bekijk concepten of neem contact op

Dit zeggen onze klanten over ons..

Logo De Passie

“Batach is inmiddels een vertrouwd adres voor de Passie voor het jaarlijkse kerstpakket. Ze denken met ons mee, hebben goede ideeën en zorgen voor een uitstekende afhandeling. Een top bedrijf!”

Logo Haga Ziekenhuis

“De aanpak van Batach is persoonlijk, proactief en enthousiast. Zij bieden goede service, communiceren prima en zij verdiepen zich echt in de klant! Een heel belangrijk aspect van Batach is: afspraak is afspraak.”

Logo a.Hak

“Meedenken met de klant is een tweede natuur bij Batach. Het juiste idee, het juiste moment, altijd op tijd en passend bij de doelgroep. A.Hak verbindt graag haar naam aan de samenwerking met Batach.”

Logo Fudura

“De samenwerking met Batach is heel fijn en vooral ook heel constructief. We kunnen met ze sparren over een idee of richting en komen dan samen tot een perfect item of perfect pakket voor onze doelgroep. En niets is te gek!”

Batach relatiegeschenken

Greep uit onze klanten

Logo Haga Ziekenhuis
Logo Audax Renewables
Logo Brandwise
Logo FreeVoice Antwoordservice
Logo Eurocept Homecare
Logo Brocacef
Logo Gemeenteraad Ede
Logo Vegebo
Logo de Passie
Logo Dolmans
Logo AMPHARMA
Logo Love