Batach relatiegeschenken

tips voor Paaspakket bestellen

×
Ga terug naar het overzicht

Daarom wil jij een paaspakket bestellen

Wil je een paaspakket bestellen? Dat is een bijzonder goed idee. Het voorjaar en de periode rondom Pasen leent zich goed voor een leuke attentie in het thema groei en bloei of juist een heerlijke chocolade-attentie. We helpen je op weg met een aantal slimme keuzes.

Waarom een Paaspakket?

Bij Batach geloven we in oprechte aandacht en betrokkenheid voor medewerkers en relaties. Niet op één moment in het jaar (zoals bijvoorbeeld alleen een kerstpakket), maar het hele jaar door kun je collega’s en relaties in het zonnetje zetten.

Het geven van een leuk Paascadeau of voorjaarsgeschenk is één van de manieren waarmee je betrokkenheid kunt laten merken. Het voorjaar en de periode rondom Pasen brengt veel moois. Thema’s als groei en bloei laten zich perfect lenen als basis voor een geslaagd voorjaarsgeschenk met een toffe interne campagne.

paasattentie-blossombs

Paaspakket inspiratie

Jij laat je natuurlijk graag inspireren met originele Paasgeschenken. Hierbij enkele tips:

  • Snoepgeschenken zoals chocoladerepen (ok, Tony’s Chocolonely is en blijft super populair), Paaseieren en Paastruffels (die van Happy Truffel) doen het altijd goed. De meeste geschenken hebben voldoende ruimte voor een persoonlijke boodschap.
  • Daarnaast maken bloemzaden zoals de Blossombs, insectenhuisjes of een kruidentuintje mensen blij. De vrolijkheid spat er meteen van af. Daardoor laat je een positieve en vriendelijke indruk achter bij de ontvanger.
  • Je kunt daarnaast ook denken aan een lekker Paasontbijt, een (maatwerk)boekje met fietsroutes óf ga voor de heerlijke cosmeticaproducten van Janzen of Rituals.

Laat je door Batach inspireren voor een leuk geschenk.
Bekijk meer inspiratie!

Paaspakket-bestellen

Wat is een goed paaspakket?

Een goed paaspakket begint met een goede boodschap. Welk verhaal wil je vertellen en wat wil je dat de ontvangt onthoudt? Dat is de vraag die je als eerste zou moeten stellen. Dit in combinatie met een concreet budget is een goede start van jouw geschenk. Check ook altijd even goed wat er in eerdere jaren is gegeven en hoeveel geschenken je verwacht te bestellen.

Vervolgens kies je het cadeau van jouw voorkeur. Belangrijk is om goed te bekijken hoe je de boodschap verbindt met je cadeau en de ontvanger. Dit draagt bij aan een optimaal rendement.

Samen een origineel Paaspakket samenstellen?
Neem contact op!

Wat kost een Paaspakket?

De kosten van een Paaspakket kunnen best flink variëren. Hierbij een kleine indicatie:

  • Een kleine Paasattentie zoals een zadenmix met opdruk heb je al voor minder dan EUR 1,-.
  • Een lekkere chocoladeattentie varieert tussen de EUR 1,50 én EUR 10,-.
  • Een samengesteld Paasgeschenk start meestal vanaf EUR 12,-.

Daarnaast kun je rekeninghouden met de kosten voor verdere personalisatie zoals een bedrukte verpakking, banderol óf een full-color wenskaart. Ook de kosten voor (individuele) verzending zijn goed om in de gaten te houden. Met een brievenbuspakje bespaar je bijvoorbeeld al snel een paar euro.

Zoek je een budget Paasgeschenk? Ook dank helpen we je graag verder.

Vraag een offerte op voor een Paasattentie
Neem contact op!

Tony-paasreep

Paaspakketten bestellen

Om jouw Paaspakketten op tijd in huis te hebben is het verstandig om eind januari te starten met oriënteren (een geschenkenjaarplan kan hierbij helpen). Je denkt misschien, zo vroeg? Ervaring leert dat een tijdige start zorgt voor een goed en doordacht cadeau. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat jouw favoriete geschenk niet op tijd kan worden geleverd. Zaken als bedrukken en verzenden kunnen ook best wat tijd in beslag nemen.

Denk bij het bestellen ook aan het tijdig betrekken van je collega’s. Zo zorg je dat de gewenste aantallen, die super-fancy-wenskaart en interne campagne ook op tijd klaar zijn. En mocht je er niet uitkomen; weet dat we er voor je zijn om mee te denken als je een Paaspakket gaat bestellen

Kunnen we met je meedenken?
Neem contact op!

Ga terug naar het overzicht

Waarom een Paaspakket?

Het geven van een leuk Paascadeau of voorjaarsgeschenk is één van de manieren waarmee je betrokkenheid kunt laten merken gedurende het jaar. De positieve vibe van het voorjaar met een leuk cadeau zorgt voor blije medewerkers

Wat zijn populaire Paasattenties?

De absolute hardlopers rondom Pasen zijn chocoladegeschenken, maar ook leuke bloeiers en items voor in de tuin doen het goed als voorjaarsgeschenk.

Wat kost een Paaspakket?

Een kleine Paasattentie heb je al vanaf EUR 1,-, maar wil je echt uitpakken dan mag je met een Paaspakket denken aan een vanaf prijs van EUR12,-.

Originele geschenken die werkelijk jouw organisatie laten zien

Onze belofte: een optimaal schenkrendement.

Neem contact op

Populaire concepten

Heel de organisatie bakt samen Batach

De organisatie bakt samen

Een half jaar reuring en genieten in bakthema met Robèrt van Beckhoven: een geweldig...

Geschenkconcept met Tosti

FanTOSTIsche collega’s

Een smakelijk geschenkconcept met Tosti’s. De meest gegeten snack van Nederland in ...

Geschenk Film bij jou thuis

Film bij jou thuis

Het moviepakket is een perfecte beloning na een periode hard werken. Alles te geniete...

De originele geschenken van Batach

Batach relatiegeschenken

Originele geschenken

Bij Batach inspireren en ontzorgen we al meer dan 20 jaar organisaties als het gaat om originele geschenken. Kerstpakketten, relatiegeschenken en originele attenties daar zijn we goed in. Het hele jaar door. In onze dienstverlening gaan we altijd voor kwaliteit en duurzame relaties. Dat is te merken aan de producten die we leveren, de creatieve concepten en onze service die altijd een stap verder gaat.

Bekijk concepten of neem contact op

Dit zeggen onze klanten over ons..

Logo De Passie

“Batach is inmiddels een vertrouwd adres voor de Passie voor het jaarlijkse kerstpakket. Ze denken met ons mee, hebben goede ideeën en zorgen voor een uitstekende afhandeling. Een top bedrijf!”

Logo Haga Ziekenhuis

“De aanpak van Batach is persoonlijk, proactief en enthousiast. Zij bieden goede service, communiceren prima en zij verdiepen zich echt in de klant! Een heel belangrijk aspect van Batach is: afspraak is afspraak.”

Logo a.Hak

“Meedenken met de klant is een tweede natuur bij Batach. Het juiste idee, het juiste moment, altijd op tijd en passend bij de doelgroep. A.Hak verbindt graag haar naam aan de samenwerking met Batach.”

Logo Fudura

“De samenwerking met Batach is heel fijn en vooral ook heel constructief. We kunnen met ze sparren over een idee of richting en komen dan samen tot een perfect item of perfect pakket voor onze doelgroep. En niets is te gek!”

Batach relatiegeschenken

Greep uit onze klanten

Logo Haga Ziekenhuis
Logo Audax Renewables
Logo Brandwise
Logo FreeVoice Antwoordservice
Logo Eurocept Homecare
Logo Brocacef
Logo Gemeenteraad Ede
Logo Vegebo
Logo de Passie
Logo Dolmans
Logo AMPHARMA
Logo Love