Header voorjaarsgeschenken - D
Terug naar overzicht

Paaspakket bestellen

Daarom wil jij een paaspakket bestellen

Wil je een paaspakket bestellen? Dat is zeker een goed idee. Het voorjaar en de periode rondom Pasen leent zich goed voor een leuke attentie in het thema groei en bloei. We helpen je op weg met een aantal slimme keuzes.

• Waarom een Paaspakket?
• Paaspakket inspiratie
• Wat is een goed Paaspakket?
• Wat kost een Paaspakket?
• Paaspakketten bestellen

Waarom een Paaspakket?

Bij Batach geloven we in oprechte aandacht en betrokkenheid voor medewerkers en relaties. Niet op één moment in het jaar (zoals bijvoorbeeld alleen een kerstpakket), maar het hele jaar door kun je collega’s en relaties in het zonnetje zetten.

Het geven van een leuk Paascadeau of voorjaarsgeschenk is één van de manieren waarmee je betrokkenheid kunt laten merken. Het voorjaar en de periode rondom Pasen brengt veel moois. Thema’s als groei en bloei laten zich perfect lenen als basis voor een geslaagd voorjaarsgeschenk met een toffe interne campagne.

paasattentie-blossombs

Paaspakket inspiratie

Jij laat je natuurlijk graag inspireren met originele Paasgeschenken. Hierbij enkele tips:

  • Snoepgeschenken zoals chocoladerepen (ok, Tony’s Chocolonely is en blijft super populair), Paaseieren en Paastruffels (die van Happy Truffel) doen het altijd goed. De meeste geschenken hebben voldoende ruimte voor een persoonlijke boodschap.
  • Daarnaast maken bloemzaden zoals de Blossombs, insectenhuisjes of een kruidentuintje mensen blij. De vrolijkheid spat er meteen van af. Daardoor laat je een positieve en vriendelijke indruk achter bij de ontvanger.
  • Je kunt daarnaast ook denken aan een lekker Paasontbijt, een (maatwerk)boekje met fietsroutes óf ga voor de heerlijke cosmeticaproducten van Janzen of Rituals.

Laat je door Batach inspireren voor een leuk geschenk.
Bekijk meer inspiratie!

Paaspakket-bestellen

Wat is een goed paaspakket?

Een goed paaspakket begint met een goede boodschap. Welk verhaal wil je vertellen? Dat is de vraag die je als eerste zou moeten stellen. Dit in combinatie met een concreet budget is een goede start van jouw geschenk. Check ook altijd even goed wat er in eerdere jaren is gegeven en hoeveel geschenken je verwacht te bestellen.

Vervolgens kies je het cadeau van jouw voorkeur. Belangrijk is om goed te bekijken hoe je de boodschap verbindt met je cadeau en de ontvanger. Dit draagt bij aan een optimaal rendement.

Samen een origineel Paaspakket samenstellen?
Neem contact op!

Wat kost een Paaspakket?

De kosten van een Paaspakket kunnen best flink variëren. Hierbij een kleine indicatie:

  • Een kleine Paasattentie zoals een zadenmix met opdruk heb je al voor minder dan EUR 1,-.
  • Een lekkere chocoladeattentie varieert tussen de EUR 1,50 én EUR 10,-.
  • Een samengesteld Paasgeschenk start meestal rond de EUR 10,-.

Daarnaast kun je rekeninghouden met de kosten voor verdere personalisatie zoals een bedrukte verpakking óf een full-color wenskaart. Ook de kosten voor (individuele) verzending zijn goed om in de gaten te houden.

Vraag een offerte op voor een Paasattentie
Neem contact op!

Tony-paasreep

Paaspakketten bestellen

Om jouw Paaspakketten op tijd in huis te hebben is het verstandig om eind januari te starten met oriënteren (een geschenkenjaarplan kan hierbij helpen). Zo voorkom je dat jouw favoriete geschenk niet op tijd kan worden geleverd. Zaken als bedrukken en verzenden kunnen soms best wat tijd in beslag nemen.

Denk bij het bestellen ook aan het tijdig betrekken van je collega’s. Zo zorg je dat de gewenste aantallen, die super-fancy-wenskaart en interne campagne ook op tijd klaar zijn. En mocht je er niet uitkomen; weet dat we er voor je zijn om mee te denken als je een Paaspakket gaat bestellen

Kunnen we met je meedenken?
Neem contact op!

Terug naar overzicht