Batach relatiegeschenken

Origineel zakelijk cadeau

×
Ga terug naar het overzicht

Top 5 ideeën voor een origineel zakelijk cadeau 2023

Een origineel zakelijke cadeau dat origineel is, verrast en het geld waard is, dat wil je. Met veel plezier geef ik je een top 5 geschenken waarmee je relaties verrast en verstevigt. Daarbij vertel ik je graag hoe je deze geschenken zorgen voor een maximaal schenkrendement.

Origineel-zakelijk-cadeau-panettone

Hoe kies je een origineel zakelijk cadeau?

Een goed cadeau vinden voor je relaties, dat kan best een zoektocht zijn. Een goed idee begint – zoals met veel dingen – met een goed plan. Voordat je start met bladeren door een catalogus, of je zoektocht op internet start, kun je starten met de volgende vragen:

 • Wat wil ik bereiken met het geven van dit geschenk?
 • Wie zijn mijn klanten en wat kenmerkt hen?
 • Wat is het budget voor je cadeau?
 • Welke kernwaarden mogen doorklinken in het geschenk?

Een antwoord op deze vragen is een goed startpunt voor een origineel zakelijk cadeau. Vervolgens kun je starten met de selectie van een geschenk. Samen werken aan een mooi zakelijk cadeau?

Maak een afspraak

Orgineel-zakelijk-cadeau-Janzen-giftset

Wat kenmerkt een goed zakelijk cadeau?

Het is super belangrijk is dat het geven van een geschenk een positief effect heeft op jouw klantrelatie. Daarnaast wil je ook dat jouw boodschap goed overkomt. Dit goed doordenken, daarmee kom je tot een goed zakelijk cadeau. Een dergelijk cadeau kenmerkt zich naar mijn idee door:

 • De mogelijkheid om jouw doel te bereiken met het geschenk.
 • Het geschenk wordt ‘gekleurd’ door de persoonlijkheid van jouw organisatie.
 • De prijs van het geschenk is in verhouding met het doel.
 • De timing van geven is essentieel (jouw geschenk liever niet in de tombola).

Belangrijk algemeen punt: een zakelijk cadeau is een kwestie van smaak. Je doet er dan ook goed aan bij een relatiegeschenk voor het eindejaar, meerdere collega’s te betrekken. Op zoek naar een origineel geschenk?

origineel zakelijk cadeau

Bezoek onze showroom

De top 5 originele zakelijke cadeaus 2023

We inspireren je graag. Daarom een top 5 van populaire zakelijke cadeaus in 2023.

 1. Een duurzame kaars en plaid
  Hoe kan het anders in deze tijd. Overal moet de thermostaat lager. Dan is dit duurzame cadeau met plaid en kaars een warm gebaar. Het modieuze plaid is gemaakt van gerycled garen en de geurkaars van Iwas is gemaakt van oude wijnflessen.
 2. De Italiaanse Panettone
  Deze Panettone is een geweldig relatiegeschenk. Deel in de echte Italiaanse traditie van het geven van deze ambachtelijke cake. Het mooie van deze traditie: dit koop je niet voor jezelf, maar alleen om weg te geven. Uiteraard heeft Batach de beste Panettone uit Sicilië.
 3. Champagnegeschenk
  Een Champagnegeschenk, kan het nog traditioneler? Grote flessen, kleine flessen – van piccolo tot dubbele magnum, we helpen jou graag om de beste Champagne te schenken aan jouw relaties. Onze huis-Champagne van Moutard is sinds-jaar-en-dag favoriet. Maar ook de merken Forget-Brimont, Delamotte of Laurent-Perrier leveren we graag.
 4. Janzen Giftset Skin 90
  Een Janzen giftset is een prachtig cadeau voor jou relaties. De producten – gemaakt op biologische basis – zorgen voor een moment van ontspanning en rust. Uiteraard verpakt in een stijlvolle geschenkverpakking.
 5. Taylors Historical Port
  Deze limited edition Historical Port van Taylors is een geweldige Port in de originele ‘lemet-fles’ uitgevoerd in een schitterende geschenkverpakking.
Origineel-zakelijk-cadeau-port

Een origineel zakelijk cadeau bestellen

Door tijdig zakelijke cadeaus te bestellen, zet je de eerste stap om tot een goed eindresultaat te komen. Op tijd bestellen zorgt voor een voorsprong. Wil je een keer sparren? Tijdens een brainstorm kijken we samen naar welk verhaal het cadeau mag vertellen. We kijken dan ook naar de passende aantallen op welke wijze we het geschenk naar wens kunnen verpakken.

Onze showroom heeft al vele relaties geïnspireerd, dat doen we ook graag voor jou. Zakelijke cadeaus voor de decembermaanden of door het jaar heen. We kijken dan samen met jou hoe we een verhaal op gepaste wijze kunnen vertellen zodat jouw ontvanger onder de indruk is. Het geschenken maken we natuurlijk helemaal compleet voor jou op maat, met wenskaart en personalisatie waar gewenst.

Mijn ervaring is dat een origineel zakelijk cadeau tot leven komt bij ons in de showroom. Snel samen werken aan een mooi zakelijk cadeau?

Bel ons

Ga terug naar het overzicht

Originele geschenken die werkelijk jouw organisatie laten zien

Onze belofte: een optimaal schenkrendement.

Neem contact op

Populaire concepten

Miljuschka - Schuif aan en proef mee v1

Miljuschka – Schuif aan en Proef mee

Een origineel geschenkconcept in samenwerking met Miljuschka Witzenhausen. Schuif aan...

Heel de organisatie bakt samen Batach

De organisatie bakt samen

Een half jaar reuring en genieten in bakthema met Robèrt van Beckhoven: een geweldig...

Geschenkconcept met Tosti

FanTOSTIsche collega’s

Een smakelijk geschenkconcept met Tosti’s. De meest gegeten snack van Nederland in ...

De originele geschenken van Batach

Batach relatiegeschenken

Originele geschenken

Bij Batach inspireren en ontzorgen we al meer dan 20 jaar organisaties als het gaat om originele geschenken. Kerstpakketten, relatiegeschenken en originele attenties daar zijn we goed in. Het hele jaar door. In onze dienstverlening gaan we altijd voor kwaliteit en duurzame relaties. Dat is te merken aan de producten die we leveren, de creatieve concepten en onze service die altijd een stap verder gaat.

Bekijk concepten of neem contact op

Dit zeggen onze klanten over ons..

Logo De Passie

“Batach is inmiddels een vertrouwd adres voor de Passie voor het jaarlijkse kerstpakket. Ze denken met ons mee, hebben goede ideeën en zorgen voor een uitstekende afhandeling. Een top bedrijf!”

Logo Haga Ziekenhuis

“De aanpak van Batach is persoonlijk, proactief en enthousiast. Zij bieden goede service, communiceren prima en zij verdiepen zich echt in de klant! Een heel belangrijk aspect van Batach is: afspraak is afspraak.”

Logo a.Hak

“Meedenken met de klant is een tweede natuur bij Batach. Het juiste idee, het juiste moment, altijd op tijd en passend bij de doelgroep. A.Hak verbindt graag haar naam aan de samenwerking met Batach.”

Logo Fudura

“De samenwerking met Batach is heel fijn en vooral ook heel constructief. We kunnen met ze sparren over een idee of richting en komen dan samen tot een perfect item of perfect pakket voor onze doelgroep. En niets is te gek!”

Batach relatiegeschenken

Greep uit onze klanten

Logo Haga Ziekenhuis
Logo Audax Renewables
Logo Brandwise
Logo FreeVoice Antwoordservice
Logo Eurocept Homecare
Logo Brocacef
Logo Gemeenteraad Ede
Logo Vegebo
Logo de Passie
Logo Dolmans
Logo AMPHARMA
Logo Love