origineel zakelijk cadeau
Terug naar overzicht

Origineel zakelijk cadeau

Top 5 ideeën voor een origineel zakelijk cadeau 2023

Een origineel zakelijke cadeau dat origineel is, verrast en het geld waard is, dat wil je. Met veel plezier geef ik je een top 5 geschenken waarmee je relaties verrast en verstevigt. Daarbij vertel ik je graag hoe je deze geschenken zorgen voor een maximaal schenkrendement.

Origineel-zakelijk-cadeau-panettone

Hoe kies je een origineel zakelijk cadeau?

Een goed cadeau vinden voor je relaties, dat kan best een zoektocht zijn. Een goed idee begint – zoals met veel dingen – met een goed plan. Voordat je start met bladeren door een catalogus, of je zoektocht op internet start, kun je starten met de volgende vragen:

 • Wat wil ik bereiken met het geven van dit geschenk?
 • Wie zijn mijn klanten en wat kenmerkt hen?
 • Wat is het budget voor je cadeau?
 • Welke kernwaarden mogen doorklinken in het geschenk?

Een antwoord op deze vragen is een goed startpunt voor een origineel zakelijk cadeau. Vervolgens kun je starten met de selectie van een geschenk. Samen werken aan een mooi zakelijk cadeau?

Maak een afspraak

Orgineel-zakelijk-cadeau-Janzen-giftset

Wat kenmerkt een goed zakelijk cadeau?

Het is super belangrijk is dat het geven van een geschenk een positief effect heeft op jouw klantrelatie. Daarnaast wil je ook dat jouw boodschap goed overkomt. Dit goed doordenken, daarmee kom je tot een goed zakelijk cadeau. Een dergelijk cadeau kenmerkt zich naar mijn idee door:

 • De mogelijkheid om jouw doel te bereiken met het geschenk.
 • Het geschenk wordt ‘gekleurd’ door de persoonlijkheid van jouw organisatie.
 • De prijs van het geschenk is in verhouding met het doel.
 • De timing van geven is essentieel (jouw geschenk liever niet in de tombola).

Belangrijk algemeen punt: een zakelijk cadeau is een kwestie van smaak. Je doet er dan ook goed aan bij een relatiegeschenk voor het eindejaar, meerdere collega’s te betrekken. Op zoek naar een origineel geschenk?

Bezoek onze showroomorigineel zakelijk cadeau

De top 5 originele zakelijke cadeaus 2023

We inspireren je graag. Daarom een top 5 van populaire zakelijke cadeaus in 2023.

 1. Een duurzame kaars en plaid
  Hoe kan het anders in deze tijd. Overal moet de thermostaat lager. Dan is dit duurzame cadeau met plaid en kaars een warm gebaar. Het modieuze plaid is gemaakt van gerycled garen en de geurkaars van Iwas is gemaakt van oude wijnflessen.
 2. De Italiaanse Panettone
  Deze Panettone is een geweldig relatiegeschenk. Deel in de echte Italiaanse traditie van het geven van deze ambachtelijke cake. Het mooie van deze traditie: dit koop je niet voor jezelf, maar alleen om weg te geven. Uiteraard heeft Batach de beste Panettone uit Sicilië.
 3. Champagnegeschenk
  Een Champagnegeschenk, kan het nog traditioneler? Grote flessen, kleine flessen – van piccolo tot dubbele magnum, we helpen jou graag om de beste Champagne te schenken aan jouw relaties. Onze huis-Champagne van Moutard is sinds-jaar-en-dag favoriet. Maar ook de merken Forget-Brimont, Delamotte of Laurent-Perrier leveren we graag.
 4. Janzen Giftset Skin 90
  Een Janzen giftset is een prachtig cadeau voor jou relaties. De producten – gemaakt op biologische basis – zorgen voor een moment van ontspanning en rust. Uiteraard verpakt in een stijlvolle geschenkverpakking.
 5. Taylors Historical Port
  Deze limited edition Historical Port van Taylors is een geweldige Port in de originele ‘lemet-fles’ uitgevoerd in een schitterende geschenkverpakking.

Origineel-zakelijk-cadeau-port

Een origineel zakelijk cadeau bestellen

Door tijdig zakelijke cadeaus te bestellen, zet je de eerste stap om tot een goed eindresultaat te komen. Op tijd bestellen zorgt voor een voorsprong. Wil je een keer sparren? Tijdens een brainstorm kijken we samen naar welk verhaal het cadeau mag vertellen. We kijken dan ook naar de passende aantallen op welke wijze we het geschenk naar wens kunnen verpakken.

Onze showroom heeft al vele relaties geïnspireerd, dat doen we ook graag voor jou. Zakelijke cadeaus voor de decembermaanden of door het jaar heen. We kijken dan samen met jou hoe we een verhaal op gepaste wijze kunnen vertellen zodat jouw ontvanger onder de indruk is. Het geschenken maken we natuurlijk helemaal compleet voor jou op maat, met wenskaart en personalisatie waar gewenst.

Mijn ervaring is dat een origineel zakelijk cadeau tot leven komt bij ons in de showroom. Snel samen werken aan een mooi zakelijk cadeau?

Bel ons

 

Terug naar overzicht