Batach relatiegeschenken

Relatiegeschenk zomer

×
Ga terug naar het overzicht

Maak je collega blij met een relatiegeschenk ‘Zomer’

Met een relatiegeschenk de zomer aftrappen. Daar maak je veel collega’s en relaties blij mee. Onderstaand vind je hele nuttige tips om te komen tot een goed zomers relatiegeschenk.

Waarom een relatiegeschenk Zomer?

Bij Batach geloven we in oprechte aandacht voor en betrokkenheid bij medewerkers en relaties. Niet op één moment in het jaar (zoals bijvoorbeeld alleen een kerstpakket), maar het hele jaar door kun je collega’s en relaties in het zonnetje zetten.

Het geven van een leuk zomerpakket is één van de manieren waarmee je betrokkenheid kunt laten merken. De zomervakantie en de periode vooraf en na de vakantie zijn perfecte momenten om de zon te laten schijnen. Op vakantie gaan, energie opdoen, even afstand nemen van werk vormen een goede basis voor een geschenk met een toffe communicatiecampagne.

Vraag offerte aan

filmpakket-zomer

Zomerpakket inspiratie

Jij laat je natuurlijk graag inspireren met originele Zomer Relatiegeschenken. Hierbij enkele tips:
Voor de hand liggen natuurlijk allerlei toffe strandartikelen. Denk aan bijvoorbeeld een strandtas met logo, je eigen slippers in huisstijl en een strandbal met opdruk. Maar eerlijk; heel origineel vinden wij dat niet. Je zou ook kunnen denken aan een maatwerk spel, een cocktailpakket of een duurzaam strandlaken in de kleuren van jouw organisatie. Wil je nog wat meer uitpakken dan is een zomerse borrelplank om de vakantie mee af te trappen een gegarandeerde hit. Een filmpakket voor thuis of een heerlijke travelset van cosmeticamerk Janzen óf Rituals is een leuk geschenk.

Let met de keuze voor jouw zomerpakket wel op verse producten. Door de warme temperaturen is het niet altijd verstandig om producten zoals chocoladerepen, vleeswaren én fruit te versturen. Uiteraard denken we hier samen goed over na.

Laat je door Batach inspireren voor een leuk geschenk.

Bekijk meer inspiratie

Wat is een goed Zomers relatiegeschenk?

Een goed geschenk voor de Zomer begint met een doordacht verhaal. Welke boodschap wil je meegeven aan je collega’s of relaties? Dat is de vraag die je als eerste zou moeten stellen. Dit samen met een helder budget is een goede start van jouw geschenk. Goed om vooraf ook even te checken wat er in de voorgaande jaren is besteld en hoeveel cadeaus je denkt te bestellen.

Vervolgens kies je het zomercadeau van jouw voorkeur. Belangrijk is om goed te bekijken hoe je de boodschap verbindt met het cadeau en de ontvanger. Dit draagt bij aan een optimaal rendement.

Samen een origineel zomergeschenk samenstellen? Neem contact op!

Neem contact op

relatiegeschenk-zomer.jpg

Wat kost een Zomergeschenk?

De kosten van een Zomerattentie kunnen best flink variëren. Hierbij een indicatie:

  • Een kleine Zomerattentie zoals een strandbal met opdruk heb je al voor rond de EUR 1,-.
  • Een smaakvol pakketje met popcorn, een drankje en spel gaat richting de EUR 8,-.
  • Een samengesteld Zomerpakket start meestal rond de EUR 15,-.

Belangrijk is daarbij om rekening te houden met de kosten voor een bedrukking. Standaard denken wij altijd aan een full-color wenskaart, zo heb jij alle ruimte voor je krachtige boodschap. Daarnaast zijn de kosten voor (individuele) verzending van belang.

Vraag een offerte op voor een Zomers relatiegeschenk

Vraag offerte aan

zomerattentie-Janzen-travelset.jpg

Zomers relatiegeschenk bestellen

Om jouw Zomerattentie op tijd in huis te hebben is het verstandig om eind maart te starten met oriënteren (een geschenkenjaarplan kan hierbij helpen). Zo voorkom je dat jouw favoriete geschenk niet op tijd kan worden geleverd. Zaken als bedrukken en verzenden kunnen soms best wat tijd in beslag nemen.

Denk bij het bestellen ook aan het tijdig betrekken van je collega’s. Zo zorg je dat de gewenste aantallen, die super-fancy-wenskaart en interne campagne ook op tijd klaar zijn. En mocht je er niet uitkomen; weet dat we er voor je zijn om mee te denken als je een Zomerpakket gaat bestellen

Kunnen we met je meedenken? Neem contact op!

Bekijk meer zomerinspiratie

Ga terug naar het overzicht

Originele geschenken die werkelijk jouw organisatie laten zien

Onze belofte: een optimaal schenkrendement.

Neem contact op

Populaire concepten

Heel de organisatie bakt samen Batach

De organisatie bakt samen

Een half jaar reuring en genieten in bakthema met Robèrt van Beckhoven: een geweldig...

Geschenkconcept met Tosti

FanTOSTIsche collega’s

Een smakelijk geschenkconcept met Tosti’s. De meest gegeten snack van Nederland in ...

Geschenk Film bij jou thuis

Film bij jou thuis

Het moviepakket is een perfecte beloning na een periode hard werken. Alles te geniete...

De originele geschenken van Batach

Batach relatiegeschenken

Originele geschenken

Bij Batach inspireren en ontzorgen we al meer dan 20 jaar organisaties als het gaat om originele geschenken. Kerstpakketten, relatiegeschenken en originele attenties daar zijn we goed in. Het hele jaar door. In onze dienstverlening gaan we altijd voor kwaliteit en duurzame relaties. Dat is te merken aan de producten die we leveren, de creatieve concepten en onze service die altijd een stap verder gaat.

Bekijk concepten of neem contact op

Dit zeggen onze klanten over ons..

Logo De Passie

“Batach is inmiddels een vertrouwd adres voor de Passie voor het jaarlijkse kerstpakket. Ze denken met ons mee, hebben goede ideeën en zorgen voor een uitstekende afhandeling. Een top bedrijf!”

Logo Haga Ziekenhuis

“De aanpak van Batach is persoonlijk, proactief en enthousiast. Zij bieden goede service, communiceren prima en zij verdiepen zich echt in de klant! Een heel belangrijk aspect van Batach is: afspraak is afspraak.”

Logo a.Hak

“Meedenken met de klant is een tweede natuur bij Batach. Het juiste idee, het juiste moment, altijd op tijd en passend bij de doelgroep. A.Hak verbindt graag haar naam aan de samenwerking met Batach.”

Logo Fudura

“De samenwerking met Batach is heel fijn en vooral ook heel constructief. We kunnen met ze sparren over een idee of richting en komen dan samen tot een perfect item of perfect pakket voor onze doelgroep. En niets is te gek!”

Batach relatiegeschenken

Greep uit onze klanten

Logo Haga Ziekenhuis
Logo Audax Renewables
Logo Brandwise
Logo FreeVoice Antwoordservice
Logo Eurocept Homecare
Logo Brocacef
Logo Gemeenteraad Ede
Logo Vegebo
Logo de Passie
Logo Dolmans
Logo AMPHARMA
Logo Love