Batach relatiegeschenken

Een goed idee voor kerstpakketten

×
Ga terug naar het overzicht

Hoe verzin ik een idee voor een kerstpakket?

Kerstpakketten bestellen begint uiteraard met een goed idee voor kerstpakket(ten). Maar hoe verzin je een goed idee voor het eindejaarsgeschenk? Maak slim gebruik van onderstaande tips en je bent al goed op weg.

Het start met een idee voor kerstpakket(ten)

De traditie van het geven van een geschenk in december gaat terug naar het begin van de 19e eeuw. Veel basic etenswaren en dranken waren toen de norm. In de afgelopen decennia is het kerstpakket met zijn tijd meegegroeid en zijn er veel hippe en eigentijdse pakketten.

Bij Batach geloven we in oprechte aandacht en betrokkenheid voor medewerkers en relaties. Het kerstpakket is één van de manieren waarmee je deze betrokkenheid kunt tonen. Het eindejaar is zeker niet meer het enige moment in het jaar dat cadeaus worden gegeven aan personeel en relatie. Toch is het voor veel organisaties hét moment om uit te pakken met een cadeau.

Zoek je nog een goed idee voor een kerstpakket?

Bekijk onze kerstinspiratie!

idee voor kerstpakket

Hoe selecteer je een goed kerstpakket?

De basis van een goed kerstpakket start met een sterke boodschap; wat wil je vertellen? Het eindejaarsgeschenk is een uitgelezen kans om het jaar samen te vatten en een verhaal te vertellen dat blijft hangen. Daarnaast is het handig om een concreet budget te hebben. Check ook altijd wat er in de vorige jaren is gegeven en welk aantal je verwacht te bestellen.

Vervolgens is het de tijd om een afspraak te maken in de showroom. Bij Batach merken we dat het succesvol is wanneer je met minstens 2 personen je oriënteert op een pakket. Maak er ook geen groot evenement van; zoveel mensen, zoveel meningen. En belangrijk durf ook keuzes te maken.

Samen kijken we welk concept of thema de boodschap goed vertaalt. Dit werken we vervolgens uit tot een eerste concept. Deze benadering draagt bij aan wat wij noemen ‘een optimaal schenkrendement’.

Samen een origineel kerstpakket samenstellen? Neem contact op!

Bel ons!

Wat kost een kerstpakket?

De kosten van een kerstpakket kunnen nogal verschillen. We zien organisaties die een budget hebben van EUR 30,- incl. btw, maar ook bedrijven die EUR 200,- excl. btw uitgeven. De vrije ruimte binnen de werkkostenregeling is een belangrijk gegeven bij het bepalen van het budget, maar ook welke waarde je als organisatie wilt toekennen aan je medewerkers.

Daarnaast kun je rekeninghouden met de kosten voor verdere personalisatie zoals een originele verpakking, bedrukte geschenken óf een full-color wenskaart. Ook de tarieven voor (individuele) verzending zijn goed om in de gaten te houden.

Weten wat jouw kerstpakket kost?

Vraag een offerte op

kerstpakket oudjaar

Kerstpakket inspiratie 2022

Jij laat je natuurlijk graag inspireren met een origineel kerstgeschenk voor personeel. Hierbij enkele ideeën voor kerstpakketten:

  • Biologische kerstpakketten of duurzame kerstpakketten zijn zeker trendy. Een mooi pakket vol met vegan/biologische producten of geupcyclede producten wordt enorm gewaardeerd. Ook de trend van duurzaam reizen is mooi te vatten in een eindejaarsgeschenk.
  • ‘Naar buiten’ is ook zeker een thema dat goed in de smaak valt. Onderweg in eigen land, op vakantie, het kan weer volop. Een praktische koeltas als geschenk, lekkere producten voor onderweg en een picknickkleed mogen niet ontbreken.
  • Ook het traditionele kerstpakket mag er weer zijn; samen met de hele familie een doos vol lekkere en leuke items uitpakken.
  • Rust en tijd voor ontspanning zijn belangrijke thema’s. Cosmeticaproducten zoals Rituals en Janzen als geschenk geven zeker een glimlach. Ook een boek zoals de Kracht van Rust of een heerlijke royale handdoek zorgt voor blije ontvangers.

Ga dit jaar voor een cadeau dat jouw collega’s echt verrast.

Bekijken onze kerstpakketten 2022

kerstpakket kracht van rust

Kerstpakketten bestellen

Om jouw kerstpakket op tijd in huis te hebben is het verstandig om in juni te starten met oriënteren (een geschenkenjaarplan kan hierbij helpen). Zo zorg je dat jouw favoriete geschenk op tijd wordt geleverd. Zaken als bedrukken en verzenden kunnen soms best wat tijd in beslag nemen. Zeker wanneer je maatwerk geschenken wenst in grotere aantallen is op tijd beginnen een slimme zet.

Op tijd starten met je kerstpakket zorgt ervoor dat de gewenste aantallen, die super-fancy-wenskaart en interne campagne ook op tijd klaar zijn. We zijn experts in kerstpakketten, dus denken graag met jou mee voor een goed idee kerstpakket. Zo kun jij op tijd je kerstpakketten bestellen.

Leuke idee voor kerstpakket(ten): ben jij overtuigd?

Neem contact op!

Ga terug naar het overzicht

Originele geschenken die werkelijk jouw organisatie laten zien

Onze belofte: een optimaal schenkrendement.

Neem contact op

Populaire concepten

Heel de organisatie bakt samen Batach

De organisatie bakt samen

Een half jaar reuring en genieten in bakthema met Robèrt van Beckhoven: een geweldig...

Geschenkconcept met Tosti

FanTOSTIsche collega’s

Een smakelijk geschenkconcept met Tosti’s. De meest gegeten snack van Nederland in ...

Geschenk Film bij jou thuis

Film bij jou thuis

Het moviepakket is een perfecte beloning na een periode hard werken. Alles te geniete...

De originele geschenken van Batach

Batach relatiegeschenken

Originele geschenken

Bij Batach inspireren en ontzorgen we al meer dan 20 jaar organisaties als het gaat om originele geschenken. Kerstpakketten, relatiegeschenken en originele attenties daar zijn we goed in. Het hele jaar door. In onze dienstverlening gaan we altijd voor kwaliteit en duurzame relaties. Dat is te merken aan de producten die we leveren, de creatieve concepten en onze service die altijd een stap verder gaat.

Bekijk concepten of neem contact op

Dit zeggen onze klanten over ons..

Logo De Passie

“Batach is inmiddels een vertrouwd adres voor de Passie voor het jaarlijkse kerstpakket. Ze denken met ons mee, hebben goede ideeën en zorgen voor een uitstekende afhandeling. Een top bedrijf!”

Logo Haga Ziekenhuis

“De aanpak van Batach is persoonlijk, proactief en enthousiast. Zij bieden goede service, communiceren prima en zij verdiepen zich echt in de klant! Een heel belangrijk aspect van Batach is: afspraak is afspraak.”

Logo a.Hak

“Meedenken met de klant is een tweede natuur bij Batach. Het juiste idee, het juiste moment, altijd op tijd en passend bij de doelgroep. A.Hak verbindt graag haar naam aan de samenwerking met Batach.”

Logo Fudura

“De samenwerking met Batach is heel fijn en vooral ook heel constructief. We kunnen met ze sparren over een idee of richting en komen dan samen tot een perfect item of perfect pakket voor onze doelgroep. En niets is te gek!”

Batach relatiegeschenken

Greep uit onze klanten

Logo Haga Ziekenhuis
Logo Audax Renewables
Logo Brandwise
Logo FreeVoice Antwoordservice
Logo Eurocept Homecare
Logo Brocacef
Logo Gemeenteraad Ede
Logo Vegebo
Logo de Passie
Logo Dolmans
Logo AMPHARMA
Logo Love