dag van de leraar
Terug naar overzicht

Dag van de Leraar

Wanneer is de dag voor de leraar?

Jaarlijks vindt op 5 oktober de ‘dag van de leraar’ plaats. Een dag waarop elke leraar in het zonnetje kan worden gezet. Een perfect moment voor een originele attentie.

De ‘dag van de leraar’ is op 5 oktober. Deze dag wordt in het onderwijs traditietrouw gebruikt om waardering te tonen aan docenten. Wereldwijd wordt dit feest voor docenten, juffen en meesters gevierd. Een geweldig moment om het grote belang van meesters en juffen te benadrukken; want waar zouden we zijn zonder de leraar? een uitgelezen kans om ook een cadeautje te geven.

Al nagedacht over een origineel cadeau voor een leraar?

Bekijk onze geschenken voor de dag van de leraar

Dag van de leraar

Met welke attenties verras je een leraar?

Een attentie voor de ‘dag van de leraar’ is in de regel een klein cadeautje. Het budget is meestal rond of onder de EUR 5,-. Een smaakvolle attentie of snack doet het vaak heel goed. Wat we inmiddels hebben gemerkt is dat het meest belangrijke aspect van een geschenk voor leraren is: oprechte aandacht. Denk eens na of je het geschenk persoonlijk kunt maken of te voorzien van een persoonlijk noot. Voor diverse klanten, hebben we op het juiste moment, het juiste relatiegeschenk verzorgd. Cruciaal daarbij is dat wij een goed begrip hebben van de organisatie. Hierbij enkele voorbeelden van maatwerk geschenken die hebben gewerkt én nog steeds werken.

Zoek je nog een origineel idee om jouw collega te verrassen?

Bel ons

Dag van de leraar

Inspiratie voor attentie dag van de leraar

We inspireren je graag met originele geschenken. Door onze ervaring met scholen en onderwijs, weten we wat goed werkt en hoe we kunnen zorgen voor een glimlach op ‘de dag van de leraar’. Hierbij enkele tips voor een leuke attentie:

  • Een heerlijk koekje van de Koekfabriek. Dichtbij gemaakt door de koekenbakkers. In deze sociale bakkerij telt iedereen mee. Een superlekkere en duurzame koek. Deze zal zeker in de smaak vallen als jouw attentie.
  • De superhandige notitieboeken van Correctbook zijn top voor de leraar. Helemaal gepersonaliseerd voor jouw organisatie, zorg je ervoor dat jouw boodschap correct overkomt.
  • Oer-Hollands, dat zijn de Mepal drinkbekers en hippe Bentoboxen. Gemaakt in Nederland en van super goede kwaliteit. Leuk om een persoonlijke groet toe te voegen.
  • Een maatwerk scheurkalender, daar werken we graag aan mee! Samen zorgen we voor 365 dagen plezier en inspiratie voor alle collega’s.

Wil je meer tips? Bekijk dan onze selectie geschenken voor de ‘dag van de leraar’

Bekijk onze geschenken voor de dag van de leraar

Dag van de leraar

Een cadeau voor de ‘dag voor de leraar’ bestellen

Proactief een cadeau voor de ‘dag van de leraar’ bestellen zorgt ervoor dat je beslagen ten ijs komt. Met een geschenkenkalender zorg je voor een voorsprong. Doordat de ‘dag van de leraar’ duidelijk vermeld staat op jouw geschenkenkalender kun je op tijd aan de slag. Samen kijken we naar welk verhaal het geschenk kan vertellen aan jouw collega’s. Ook kijken we welke aantallen passend zijn en hoe het geschenk origineel wordt verpakt. In onze showroom inspireren we je graag met de leukste geschenken voor de ‘dag van de leraar’. We kijken samen hoe we het verhaal op gepaste wijze overbrengen op de collega’s van jouw scholengemeenschap. Uiteraard kan er een wenskaart mee worden verpakt óf maken we het geschenk compleet én indien gewenst duurzaam op maat. De ‘dag van de leraar’ is op 5 oktober. Bestel op tijd een leuke attentie.

Kunnen we meedenken met jouw originele ‘dag van de leraar’ cadeau?

Neem contact op

Terug naar overzicht